1
2
3

Go for customization

Wij ontwikkelen maatwerk websites op basis van WordPress. Voor webshops maken we gebruik van WooCommerce, hét grootste open source e-commerce platform van de wereld. Onze websites zijn speciaal ontworpen en ontwikkeld om unieke bedrijfsbehoeften te vervullen, met aangepaste functies, geoptimaliseerd voor Google en ingericht om meer conversies te realiseren. 

Go for traffic

SEO is voor ons de bakermat van marketing. Een website die niet geoptimaliseerd is of niet investeert in SEO, loopt flink omzet mis. Wij hebben ons als bureau volledig gespecialiseerd in SEO, omdat wij geloven in deze marketingtechniek. Wij zorgen ervoor dat jullie website aan alle technische eisen van Google voldoet, kwalitatieve content bevat en dat er aandacht wordt besteed aan een kwalitatief linkprofiel. Met als doel meer bezoekers naar jullie website te krijgen. 

Go for revenue

Een continue stroom van bezoekers creëren naar de website door middel van een kwalitatieve SEO-strategie is de start. Deze bezoekers omzetten naar klanten is het doel. In deze stap analyseren we de website en kijken we naar waar bezoekers afhaken. Conversie optimalisatie is niet zomaar een tactiek; het is een voortdurende strategie voor groei en klanttevredenheid.

Go for
"Bij ons staan jullie behoeften centraal en nemen we de tijd om jullie bedrijf te leren kennen."

Hands-on WEB & SEO bureau

Wij zijn Go Online, hét hands-on WEB & SEO bureau voor bedrijven die willen groeien. Go Online helpt bedrijven bij het ontwikkelen van maatwerk websites (customization), realiseren van meer bezoekers (traffic) en het behalen van meer omzet (revenue) via de website.


In de huidige tijd is een online aanwezigheid essentieel voor elk bedrijf. Daarom specialiseren wij ons in web- en SEO-diensten om jouw merk op de kaart te zetten. Met een combinatie van innovatief webdesign en geavanceerde SEO-strategieën zorgen wij ervoor dat jullie website niet alleen aantrekkelijk is, maar ook een online autoriteit wordt en topposities in zoekmachines behaalt.


Bij ons staan jullie behoeften centraal en nemen we de tijd om jullie bedrijf te leren kennen, de doelen te begrijpen en de beste strategieën te implementeren om die doelen te bereiken. Kies voor een hands-on bureau die de kunst van online zichtbaarheid verstaat en converteer jullie online traffic naar daadwerkelijke groei!


Go for customization, traffic & revenue.


Wij werken samen met

Samenwerking sinds 2024
Samenwerking sinds 2024
Samenwerking sinds 2024
Samenwerking sinds 2023
Samenwerking sinds 2019
Samenwerking sinds 2021
90% Site Health
15+ topposities
100% meer salarischeck aanvragen
+ lees meer
Samenwerking sinds 2022
35% hogere sessieduur
36% organische groei
35% stijging conversiepercentage
+ lees meer
Samenwerking sinds 2020
A score GTMetric
98% organische groei
35% meer conversies
+ lees meer

Wij zijn Go Online

Vanuit passie voor het vak en gedrevenheid om andere bedrijven te helpen is Go Online in 2016 opgericht door Ivo & Shiva. Inmiddels bestaat Go Online uit een hecht team van SEO/ WEB specialisten en werken we vanuit ons kantoor in de Ooij (Nijmegen) samen met bedrijven in de regio aan succesvolle SEO campagnes en maatwerk web projecten.

7+jaar ervaring
5+in-house specialisten
5+jaar gemiddelde samenwerkingstijd
5/5beoordeling op Google

Trots partner van

Onze nieuwste artikelen

5 juli
8 minuten
13 juni
10 minuten
3 mei
8 minuten

Wat is jouw online uitdaging?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jullie bedrijf kunnen helpen om de online koploper van morgen te worden!


"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang het laatste nieuws van Go Online!

Wij versturen maximaal 1 keer per kwartaal een e-mail.