"Hard werken is belangrijk, plezier hebben in je werk nog belangrijker!"
2

Een prettige werkplek

Een inclusieve organisatie


Bij ons is er geen loonkloof tussen geslacht, rassen of wat voor vorm dan ook. Iedereen wordt bij ons hetzelfde betaald op basis van ervaring en functie. Wij kijken altijd naar wat iemand kan en inbrengt binnen onze organisatie en daar horen uiteraard dus ook dezelfde salarisschalen bij.


Medische voorzieningen


Ondanks dat we een kleine organisatie zijn, hebben we maar liefst 3 BHV’ers in ons midden. Dat vinden we enorm belangrijk.


Ergonomisch werken


Wij investeren in ons personeel en daar hoort ook een fijne werkplek bij. Zo werkt iedereen bij ons met een eigen iMac of MacBook en zorgen wij dat de werkplek ergonomisch wordt ingericht. Denk hierbij aan kwalitatieve bureaustoelen en een zit-sta-bureau.


Gezonde leefstijl


Wij stimuleren iedereen met het hanteren van een gezonde leefstijl. Zo zorgen we ervoor dat er wekelijks een verse fruitschaal op kantoor staat.


"Alle kleine beetjes helpen, samen moeten we het doen."

Lokaal en sociaal betrokken

All4Small

All4Small is een goed doel dat is opgericht door en op initiatief van kinderartsen, neonatologen en verpleegkundigen om aandacht te vragen voor belangrijk onderzoek voor het vergroten van de levenskansen van te vroeg geboren kinderen.


Sinds 2022 ondersteunen wij All4Small. Wij gaan voor hen een online platform ontwikkelen waarop zij lokale partners kunnen aansluiten en door middel van verkopen via dit platform meer geld op kunnen halen voor belangrijke onderzoeken.


Business Breakfast Club

Sinds 2023 zijn wij lid van de Business Breakfast Club; dit is een initiatief van het Ronald McDonald Huis Nijmegen. Door ons lidmaatschap steunen wij het goede doel en komen we in contact met gelijkgestemde ondernemers.


Sponsoring de Cavalieren

Sinds 2019 verzorgen wij kosteloos de hosting van de website van carnavalsvereniging de Cavalieren.


Zijn wij een match?

Benieuwd of wij een match zijn? Doe de test! Wij werken uitsluitend voor bedrijven met een duidelijke conversiedoel en ambitie om online te groeien. Om te achterhalen of wij een match zijn hebben we een test ontwikkeld. De test bestaat uit een aantal vragen en duurt niet langer dan een paar minuten om in te vullen. 


Heeft jullie website een duidelijk conversiedoel?
Maandelijks investeren in SEO en CRO helpt mijn bedrijf vooruit.
Wij zijn op zoek naar een bureau voor een duurzame samenwerking.
Wij zijn op zoek naar echte specialisten en niet naar een full service bureau.
Wij hechten waarde aan een pragmatische aanpak en transparantie (hands-on mentaliteit).

Ontvang het laatste nieuws van Go Online!

Wij versturen maximaal 1 keer per kwartaal een e-mail.