Zes aspecten die onze cultuur maken

Nummer een: Privé werk balans

Bij ons bestaat een fulltime werkweek uit 36 uur. Waarom? Wij geloven in een goede balans tussen werk en privé. Hierdoor heb je een middag in de week vrij voor privézaken zoals een tandartsbezoek of kapper, waar je anders niet aan toe komt of in het weekend moet doen. Zo kun jij in het weekend ook echt weekend vieren.


Nummer twee: Opleiden tot specialist

Wij zijn een specialistisch bureau, wat betekent dat je bij ons opgeleid wordt tot echte SEO of WEB specialist. Wij vinden het belangrijk om ergens goed in te zijn, daarom wordt je opgeleid door iemand die al lange tijd bij ons werkt en investeren we in trainingen en cursussen.


Nummer drie: Plezier maken met elkaar

Plezier maken is net zo belangrijk als hard werken, juist een goede balans tussen deze twee zorgt voor maximale prestaties. Daarom investeren we jaarlijks in verschillende uitjes, een prettige werksfeer en als kers op de taart onze workation. Een werk/vakantieweek waarin we met zijn allen een week naar het buitenland gaan om te werken en plezier te maken.


Nummer vier: Ontwikkelen

Als je ambitieus bent en wilt doorgroeien dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij proberen het maximale uit je carrière te halen. Zo proberen we je te prikkelen met groei-doelen waarmee je een extra bonus kunt krijgen en stellen we samen een persoonlijk ontwikkelplan op om je te begeleiden naar je gewenste pad. Daarnaast investeren we tijd en energie in een goed inwerkproces, hebben we maandelijkse voortgangsgesprekken en staat leren bij ons centraal.


Nummer vijf: Succes vieren

Vaak staan we meer stil bij de dingen die niet goed gaan dan het succes dat we met elkaar behalen. Daarom vinden wij het belangrijk om alle succes met elkaar te vieren en deze niet zomaar voorbij te laten gaan. Bijvoorbeeld een mooie nieuwe klant binnengehaald, goede resultaten neergezet voor een klant of iemand die voor een bepaalde tijd bij ons in dienst is. Wij vieren dit met een glas champagne!


Nummer zes: Een familie

Een volledige werkweek op kantoor zorgt ervoor dat je ons soms vaker ziet dan je eigen familie, daarom vinden wij het belangrijk dat we aanvoelen als een tweede familie! We doen dit door niet alleen maar over werk te hebben, maar juist ook in te zoomen op hoe het met je gaat, wat je vindt van de sfeer binnen het kantoor en of je op je plek zit. Een familie gaat voor elkaar door het vuur!


Maak kennis met ons

“Go Online voelt als een tweede vriendengroep. Tijdens het werk halen we het beste in elkaar naar boven, buiten werk drinken we een biertje met zijn allen.Marciano
"Werken bij Go Online voelt als werken met een groep vrienden. Natuurlijk moet er ook hard gewerkt worden, maar er is ook genoeg tijd voor gezelligheid." Marcus

Waarom werken bij ons?

Go Online bestaat uit een hecht team die voor elkaar door het vuur gaan. Wij vinden hard werken belangrijk, maar het is net zo belangrijk om met elkaar een leuke tijd te hebben. Daarom gaan we elk jaar naar het buitenland en maken we met elkaar een gave trip. Naast een goed salaris vinden wij het belangrijk dat jij het maximale uit jezelf haalt.

Iedereen bij ons werkt met een persoonlijk ontwikkel plan (POP) en met groeidoelen. Zo stimuleren we jou om een bijdrage te leveren aan ons succes. We doen het namelijk met zijn allen! 

1xper jaar naar het buitenland
6+gezellige collega's
100%doorgroei mogelijkheden
100%goed salaris

Openstaande vacatures

SEO

SEO Specialist

(24 - 36 uur, Nijmegen)

Ben jij op zoek naar een baan als SEO specialist? Dan zijn wij misschien wel een match! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiasteling die ons team komt versterken.

SEO

Open sollicitatie

(24 uur, Nijmegen)

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als SEO of WEB specialist? Dan zijn wij misschien wel een match! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar nieuw talent die ons team komt versterken. 

Wij werken samen met

Samenwerking sinds 2020
A score GTMetric
98% organische groei
35% meer conversies
+ lees meer
Samenwerking sinds 2024
Samenwerking sinds 2023
Samenwerking sinds 2022 + lees meer
Samenwerking sinds 2022
35% hogere sessieduur
36% organische groei
35% stijging conversiepercentage
+ lees meer
Samenwerking sinds 2021
90% Site Health
15+ topposities
100% meer salarischeck aanvragen
+ lees meer
Samenwerking sinds 2019
6000+ producten gemigreerd
36% organische groei
20% meer omzet
+ lees meer
Samenwerking sinds 2022

Wat is jouw online uitdaging?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jullie bedrijf kunnen helpen om de online koploper van morgen te worden!


"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang het laatste nieuws van Go Online!

Wij versturen maximaal 1 keer per kwartaal een e-mail.