Wij werken samen met

Samenwerking sinds 2024
Samenwerking sinds 2024
Samenwerking sinds 2024
Samenwerking sinds 2021
Samenwerking sinds 2020
Samenwerking sinds 2021
90% Site Health
15+ topposities
100% meer salarischeck aanvragen
+ lees meer
Samenwerking sinds 2022
35% hogere sessieduur
36% organische groei
35% stijging conversiepercentage
+ lees meer
Samenwerking sinds 2020
A score GTMetric
98% organische groei
35% meer conversies
+ lees meer

Dé SEO specialist uit Eindhoven

In de huidige tijd is een professionele en aantrekkelijke website niet meer voldoende; deze moet ook vindbaar zijn voor potentiële klanten. Als je website niet hoog in de resultaten staat in zoekmachines zoals Google, zal het geen inkomsten genereren. Als je streeft naar een website die daadwerkelijk meer omzet en klanten genereert, dan is de investering in Search Engine Optimization de beste keuze! Lees hier over de successen van onze klanten.


Als een SEO-specialist uit Eindhvoen, zorgen we ervoor dat jouw website hoger in de ranglijst van zoekmachines komt, wat resulteert in meer gekwalificeerde leads op jouw webpagina. Voor effectieve SEO in Eindhoven die jouw bedrijf helpt groeien, ben je bij ons op de juiste plaats.


Wil je weten hoe zoekmachinevriendelijk jouw domein is en hoe je het hoger in de zoekresultaten kunt laten verschijnen? Wil je zoekmachineoptimalisatie doeltreffend inzetten voor jouw bedrijf? Neem dan direct contact met ons op!


Gerealiseerde topposities

Wij doen wat we beloven. Met realistische doelen, een transparante SEO methodiek die voort komt uit kennis, nauwe samenwerking, ervaring en netwerken. Daarmee behalen we blijvende resultaten.


Klant Zoekwoord Zoekvolume p/m Resultaat in Google.nl
Termaat Motoren Arai helm 2.500 Nr. 2 uit 7.330.000 resultaten
Go Online SEO bureau 1.000 Nr. 8 uit 25.300.000 resultaten
Tankstationprijzen.nl Benzinekosten berekenen 65.000 Nr 3. uit 1.640.000 resultaten
Nabuurs Logistiek 6.600 Nr. 2 uit 21.300.000 resultaten
Kracht Recruitment Vacatures bouwkunde 4.400 Nr. 3 uit 1.410.000.000 resultaten

Bovenstaande resultaten zijn gemeten op 3-7-2024. Ben jij benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.


Zoekmachine optimalisatie in Eindhoven

Search Engine Optimization, beter bekend als zoekmachineoptimalisatie, is het proces waarbij een website wordt verbeterd om hoger te ranken in de zoekresultaten van zoekmachines. Zoekmachineoptimalisatie is een ideale strategie om meer lokale bezoekers aan te trekken die interesse hebben in jouw producten of diensten.


Zoekmachine optimalisatie bestaat uit diverse elementen die stuk voor stuk cruciaal zijn om hogere posities te verkrijgen in zoekmachines. Als een Search Engine Optimization bureau gevestigd in Eindhoven hebben we ruime ervaring in dit domein en weten we precies hoe we elk element kunnen optimaliseren. Deze elementen kunnen worden gecategoriseerd in drie belangrijke pijlers: techniek, content en autoriteit.


Zowel techniek als content behoren tot on-page SEO, wat alle elementen omvat die direct op de website zelf kunnen worden geoptimaliseerd.


De 3 pijlers van SEO

Techniek

Google beoordeelt jouw website op technische aspecten, zoals laadsnelheid, website structuur, leesbaarheid, veiligheid en responsiviteit. Technische SEO is dan ook essentieel voor het behalen van hogere posities.


Content

Google geeft de beste zoekresultaten weer op basis van de ingevoerde zoekopdracht. Deze content moet relevant, waardevol, uniek en leesbaar zijn. Het is dus van belang dat de content van jouw website antwoord geeft op de zoekvraag van jouw potentiële klanten. Hierbij is een gedegen zoekwoorden onderzoek een belangrijk hulpmiddel.


Autoriteit

De autoriteit van jouw website wordt voornamelijk bepaald door externe websites die naar jouw website linken. Google beoordeelt deze links op kwaliteit en relevantie. Het creëren van een natuurlijk linkprofiel door middel van linkbuilding is dan ook een essentieel onderdeel van zoekmachine optimalisatie.


Wat zeggen onze klanten

Onze SEO methodiek

Stap 0: Case uitwerken

Alvorens we een strategie uitwerken en jullie dus al besloten hebben om klant te worden, kijken we eerst naar de haalbaarheid van de case die voor ons ligt. We vinden het namelijk belangrijk dat de case voor beide partijen een positieve uitkomst heeft, zo bouwen we namelijk aan een langdurige samenwerking. We voeren als eerste een onderzoek uit om te bepalen of de zoekwoorden en case die voor ons ligt haalbaar is. Zo niet, dan zullen we dit ook terugkoppelen. Jij komt dus nooit voor verassingen te staan.


Stap 1: SEO strategie opstellen

Resultaten worden behaald door middel van een goed doordachte SEO strategie. Binnen deze SEO strategie bepalen we de focuszoekwoorden op basis van een zoekwoorden onderzoek. Daarnaast bepalen wij samen welke doelen behaald dienen te worden, die voortkomen uit vastgestelde KPI’s en een uitgebreide nul-meting. Bij een SEO strategie hoort uiteraard ook een planning, waarin wij een tijdspan koppelen aan de te behalen doelen.


Stap 2: Zoekwoorden onderzoek

We brengen het zoekgedrag van jouw doelgroep in kaart door middel van een zoekwoorden onderzoek.


Stap 3: Focus zoekwoorden

Samen selecteren wij de meest interessante focus zoekwoorden, die wij beoordelen op relevantie en haalbaarheid.


Stap 4: Website techniek

De techniek en prestaties van jouw website worden onder handen genomen en geoptimaliseerd.


Stap 4: SEO-vriendelijke content

We creëren kwalitatieve content, die SEO vriendelijk en doelgroepgericht is.


Stap 5: Autoriteit verhogen

We verhogen de autoriteit van jouw website door een kwalitatief backlinkprofiel te genereren met linkbuilding.


Stap 6: Posities behouden

Wij zorgen dat behaalde posities blijven behouden voor een duurzaam resultaat.


Wat is jouw online uitdaging?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jullie bedrijf kunnen helpen om de online koploper van morgen te worden!


"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zijn Go Online

Vanuit passie voor het vak en gedrevenheid om andere bedrijven te helpen is Go Online in 2016 opgericht door Ivo & Shiva. Inmiddels bestaat Go Online uit een hecht team van SEO/ WEB specialisten en werken we vanuit ons kantoor in de Ooij (Nijmegen) samen met bedrijven in de regio aan succesvolle SEO campagnes en maatwerk web projecten.

100+top posities behaald
5+in-house specialisten
5+jaar gemiddelde samenwerking
5/5beoordeling op Google

SEO bureau uit Eindhoven voor lokale vindbaarheid

Als lokale ondernemer in Eindhoven en omstreken wil je uiteraard goed gevonden worden. Als bureau voor Search Engine Optimization weten we maar al te goed het belang van lokale zichtbaarheid en staan we klaar om je te helpen met doeltreffende lokale SEO in Eindhoven. Hiermee verbetert de vindbaarheid van jouw webdomein in zoekmachines en bereik je potentiële klanten die lokaal zoeken naar jouw producten of diensten.


Een cruciaal aspect van lokale vindbaarheid is de Google Local Pack. Dit toont een overzicht van lokale bedrijven in de zoekresultaten van Google, met daarbij de contactgegevens en locaties van enkele bedrijven. Met lokale zoekmachine optimalisatie zorg je ervoor dat jouw website opduikt in deze lokale zoekresultaten. Een ander essentieel aspect van lokale optimalisatie in Eindhoven is jouw Google Mijn Bedrijf. Het is belangrijk dat de informatie van jouw bedrijf in Google Mijn Bedrijf altijd actueel is om potentiële klanten te bereiken.


Veelgestelde vragen over SEO

Hoe lang heeft een SEO bureau de tijd nodig om resultaat te behalen?

SEO is een natuurlijk proces dat tijd nodig heeft. Wij hebben dan ook minimaal 6 maanden nodig om Google onze werkzaamheden op te laten pakken. Dat betekent dat duidelijke resultaten in de vorm van hogere posities in Google en meer organisch verkeer na zo’n 6 maanden zichtbaar worden.

Waarom SEO uitbesteden aan een bureau?

SEO is een vak apart waar verschillende aspecten bij komen kijken, die allemaal geoptimaliseerd moeten worden voor een succesvol resultaat. Een SEO bureau heeft de ervaring, kennis en middelen (tools) waarmee ze alle aspecten van SEO weten te optimaliseren. Door SEO uit te besteden kan jij je bezig houden met de core business van je bedrijf.

Waarom SEO?


SEO resulteert in topposities in Google voor zoektermen die voor jouw bedrijf relevant zijn. Het is een duurzame investering dat leidt tot een continue stroom van potentiële klanten op jouw website. Meer leads betekent meer klanten en meer klanten betekent meer omzet.


Waarom zou ik SEO in mijn strategie moeten opnemen?

SEO blijft uiterst effectief, gezien het feit dat iedereen, of het nu B2B of B2C is, Google (en andere zoekmachines) gebruikt om naar producten of diensten te zoeken. Door gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie zorg je ervoor dat jouw website aantrekkelijker wordt voor zoekmachines, waardoor je hoger komt in de zoekresultaten van potentiële klanten. Dit leidt tot meer verkeer naar je website, wat vaak resulteert in meer potentiële klanten en dus meer omzet. Bovendien kun je door het inzetten van SEO besparen op betaalde advertenties!

Wat doet een SEO bureau?


Een SEO bureau voert werkzaamheden uit die jouw online vindbaarheid optimaliseren. Belangrijke aspecten van deze werkzaamheden zijn technische optimalisaties, het creëren van zoekmachine-vriendelijke content en linkbuilding.


Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEA is het adverteren in Google. Je betaalt dus een bedrag om bovenaan te staan in de zoekresultaten van Google. Je betaalt dus per bezoeker. Stop je met betalen voor SEA, dan vervalt je positie direct. Daarnaast is SEO een duurzame investering en een lange termijn strategie. Behaalde topposities blijven behouden, waardoor je je investering terugverdient middels een vaste stroom van bezoekers.

Wat is lokale SEO?

Bij lokale SEO is er sprake van een lokale zoekintentie bij de zoekopdracht in Google. Hierbij zoeken bezoekers bijvoorbeeld op een bepaalde zoekterm plus een geografische locatie. Bij lokale SEO ligt de focus op het behalen van topposities in Google in je eigen regio. Lokale SEO is dus met name interessant als jouw klanten voornamelijk uit de regio komen.

Wat kost een SEO-traject?

Op deze vraag kunnen wij helaas geen standaard antwoord geven. Dat is namelijk afhankelijk van veel verschillende factoren. Wel kunnen we een vanafprijs geven, zodat je weet waar je minimaal aan moet denken:


Een SEO-traject start met een prijs vanaf €380,- (excl. btw) per maand.


Wil je een specifieke kosteninschatting, neem dan contact met ons op. Als jij ons jouw wensen aangeeft en ons meeneemt in de huidige situatie, dan kunnen wij een gedetailleerde inschatting maken. Deze kosteninschatting is uiteraard geheel vrijblijvend.

Wat onderscheidt jullie als SEO bedrijf van de concurrentie?

Wij staan voor openheid en transparantie. We gaan je niet beloven dat je zomaar nummer één wordt in de Google rankings, als dat niet haalbaar is. Onze strategie begint met het gezamenlijk beoordelen van de haalbaarheid van jouw doelen en het verkennen van alle beschikbare mogelijkheden. Zo ben je altijd volledig geïnformeerd over wat je kunt verwachten, waardoor toekomstige teleurstellingen voorkomen worden.

Wat zijn de diensten die jullie als SEO bedrijf aanbieden?

Als SEO specialisten richten we ons op de drie belangrijkste aspecten van zoekmachine optimalisatie: technologie, content en autoriteit. Dit houdt in dat we je website technisch optimaliseren, hoogwaardige content creëren en door middel van linkbuilding een sterk linkprofiel ontwikkelen. Daarnaast kan je bij ons terecht voor lokale SEO, website migratie en het configureren van Google Analytics!

Artikelen over SEO

Wat is jouw online uitdaging?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jullie bedrijf kunnen helpen om de online koploper van morgen te worden!


"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang het laatste nieuws van Go Online!

Wij versturen maximaal 1 keer per kwartaal een e-mail.