Hét webbureau uit Nijmegen

Een webdesign moet zijn investering uiteraard terugverdienen. Hiervoor is maatwerk nodig! Go Online is hét webbureau uit Nijmegen dat jouw bedrijf laat groeien met een webdesign op maat, dat daadwerkelijk zorgt voor meer leads en meer omzet.


Als webbureau ontwikkelen wij een professioneel webdesign, dat aansluit bij jouw bedrijf, producten/diensten en klanten. Zo zorgen wij ervoor dat het webdesign perfect aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf.


Wil jij een webdesign van dé specialist in maatwerk? Neem dan contact met ons op! Wij gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!


Wij werken samen met

Samenwerking sinds 2020
A score GTMetric
98% organische groei
35% meer conversies
+ lees meer
Samenwerking sinds 2024
Samenwerking sinds 2023
Samenwerking sinds 2022 + lees meer
Samenwerking sinds 2022
35% hogere sessieduur
36% organische groei
35% stijging conversiepercentage
+ lees meer
Samenwerking sinds 2021
90% Site Health
15+ topposities
100% meer salarischeck aanvragen
+ lees meer
Samenwerking sinds 2019
6000+ producten gemigreerd
36% organische groei
20% meer omzet
+ lees meer
Samenwerking sinds 2022

Onze expertises

Vindbaar webdesign

Uiteraard heeft een website geen waarde voor jouw bedrijf als deze niet vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Daarom voeren wij standaard SEO werkzaamheden uit bij het ontwikkelen van de website, zodat jouw nieuwe website vindbaar wordt in Google. Wil je een stapje verder en hogere posities in Google behalen voor jouw website? Dan is zoekmachine optimalisatie nodig.


Responsive webdesign

Daarnaast zorgen wij voor een optimaal presterend webdesign. Als webdesign bureau begrijpen we dat je geen bezoekers wil mislopen als gevolg van een traag ladende website of een gebrekkige weergave op mobiele apparaten. Daarom zorgen wij voor een responsive webdesign met een hoge laadsnelheid en een geoptimaliseerd design voor alle apparaten: desktop, mobiel en tablet.


Conversiegericht webdesign

Met een gebruiksvriendelijk en conversiegericht webdesign zorgen wij ervoor dat jouw websitebezoekers worden geconverteerd naar klanten, zodat jouw nieuwe website ook daadwerkelijk omzet oplevert. Als webdesign bureau begrijpen wij uiteraard dat jij jouw investering terug wilt verdienen.


Wat zeggen onze klanten

Webdesign bureau uit Nijmegen

Als webdesign bureau uit Nijmegen maken wij geen gebruik van standaard templates, maar realiseren wij een op maat gemaakt webdesign voor jouw bedrijf. De uitstraling van jouw bedrijf moet immers helemaal tot zijn recht komen. Elk bedrijf is namelijk uniek, daarom vinden wij dat ook elk webdesign uniek moet zijn.


Naast een uniek ontwerp, moet een webdesign uiteraard zorgen voor meer omzet en meer leads. Go Online is het webdesign bureau waar jij een webdesign kan laten maken, dat vindbaar is in Google, gericht is op het verhogen van conversies en volledig responsief is.


Wij zijn Go Online

Vanuit passie voor het vak en gedrevenheid om andere bedrijven te helpen is Go Online in 2016 opgericht door Ivo & Shiva. Inmiddels bestaat Go Online uit een hecht team van SEO/ WEB specialisten en werken we vanuit ons kantoor in de Ooij (Nijmegen) samen met bedrijven in de regio aan succesvolle SEO campagnes en maatwerk web projecten.

100+top posities behaald
5+in-house specialisten
5+jaar gemiddelde samenwerking
5/5beoordeling op Google

Wat is jouw online uitdaging?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jullie bedrijf kunnen helpen om de online koploper van morgen te worden!


"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang het laatste nieuws van Go Online!

Wij versturen maximaal 1 keer per kwartaal een e-mail.