Dé website bouwer uit Nijmegen

Go Online is dé website bouwer uit Nijmegen waar jij een website kan laten maken die aansluit bij jouw bedrijfsdoelen, bedrijfsprocessen en doelgroep. Passend bij jouw wensen en behoeften, bepalen wij het hoe het webdesign eruit komt te zien, welke doelen de website moet behalen en hoe wij deze gaan behalen. Zo waarborgen wij de kwaliteit en doeltreffendheid van onze websites.


Een website is meer dan alleen een online visitekaartje voor jouw bedrijf, het moet gekwalificeerde leads aantrekken en omzet opleveren. Wil jij een professionele website laten bouwen in Nijmegen die zijn investering terugverdient? Dan is maatwerk nodig!


Neem contact met ons op als je op zoek bent naar een website bouwer dat jouw bedrijf laat groeien met een op op maat gemaakte website, die daadwerkelijk resultaat behaalt.


Wij werken samen met

Samenwerking sinds 2020
A score GTMetric
98% organische groei
35% meer conversies
+ lees meer
Samenwerking sinds 2024
Samenwerking sinds 2023
Samenwerking sinds 2022 + lees meer
Samenwerking sinds 2022
35% hogere sessieduur
36% organische groei
35% stijging conversiepercentage
+ lees meer
Samenwerking sinds 2021
Samenwerking sinds 2019
6000+ producten gemigreerd
36% organische groei
20% meer omzet
+ lees meer
Samenwerking sinds 2022

Go Online is jouw web- en SEO specialist

Go Online is meer dan alleen een website bouwer uit Nijmegen waar jij een maatwerk website of webshop kan laten maken. Wij zijn autoriteit in SEO en realiseren hogere posities in Google voor jouw bedrijf door middel van zoekmachine optimalisatie.


Daarnaast ontwikkelen wij software koppelingen, waarmee wij meer efficiëntie realiseren voor jouw bedrijfsprocessen door middel van automatische gegevensverwerking. Wij zijn werkzaam in uiteenlopende branches zoals sport, zorg en retail. Binnen deze branches helpen wij verschillende bedrijven uit Nijmegen met het optimaliseren van hun lokale zichtbaarheid.


Responsive design

Wil jij een professionele website laten bouwen die volledige responsief is? Als website bouwer begrijpen wij het belang van een responsive design voor zowel Google als de websitebezoekers. Daarom zijn onze maatwerk websites altijd geoptimaliseerd voor alle typen apparaten.


Conversie optimalisatie

Uiteindelijk moet een website uiteraard omzet opleveren! Met conversie optimalisatie richten wij onze maatwerk websites in vanuit het perspectief van jouw doelgroep, waardoor er meer conversies worden gegenereerd. Een website moet er namelijk niet alleen professioneel uitzien, maar ook omzet opleveren.


Gebruiksvriendelijk

Wil jij een WordPress website laten maken die gebruiksvriendelijk is, voor zowel jou als beheerder als websitebezoekers? De achterkant van de website wordt op maat ingericht, zodat de content gemakkelijk aangepast en beheerd kan worden. Daarnaast ontwikkelen wij een gebruiksvriendelijk design voor de bezoekers, zodat jij geen potentiële klanten misloopt door een website die niet optimaal functioneert.


Wat zeggen onze klanten

WordPress website laten maken in Nijmegen

Wij bouwen onze websites in open source CMS WordPress. Als WordPress specialist maken wij echter geen gebruik van standaard templates, maar ontwikkelen wij onze websites helemaal op maat. Dit doen wij door het WordPress systeem aan te vullen met onze eigen maatwerk modules en vervolgens in te richten naar jouw wensen en behoeften.


Hierdoor kunnen wij professionele websites van een hoogwaardige kwaliteit leveren, iets dat met standaard templates niet kan worden gerealiseerd. Het resultaat is een maatwerk website die gebruiksvriendelijk en veilig is en optimaal presteert.


Wil jij een maatwerk WordPress website laten maken door dé WordPress specialist uit Nijmegen? Wij gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!


Wij zijn Go Online

Vanuit passie voor het vak en gedrevenheid om andere bedrijven te helpen is Go Online in 2016 opgericht door Ivo & Shiva. Inmiddels bestaat Go Online uit een hecht team van SEO/ WEB specialisten en werken we vanuit ons kantoor in de Ooij (Nijmegen) samen met bedrijven in de regio aan succesvolle SEO campagnes en maatwerk web projecten.

100+top posities behaald
5+in-house specialisten
5+jaar gemiddelde samenwerking
5/5beoordeling op Google

Zijn wij een match?

Benieuwd of wij een match zijn? Doe de test! Wij werken uitsluitend voor bedrijven met een duidelijke conversiedoel en ambitie om online te groeien. Om te achterhalen of wij een match zijn hebben we een test ontwikkeld. De test bestaat uit een aantal vragen en duurt niet langer dan een paar minuten om in te vullen. 


Heeft jullie website een duidelijk conversiedoel?
Maandelijks investeren in SEO en CRO helpt mijn bedrijf vooruit.
Wij zijn op zoek naar een bureau voor een duurzame samenwerking.
Wij zijn op zoek naar echte specialisten en niet naar een full service bureau.
Wij hechten waarde aan een pragmatische aanpak en transparantie (hands-on mentaliteit).

Ontvang het laatste nieuws van Go Online!

Wij versturen maximaal 1 keer per kwartaal een e-mail.