Dé webshop bouwer uit Nijmegen

Een professionele webshop laten bouwen doe je bij Go Online, dé webshop bouwer uit Nijmegen. Op basis van jouw wensen en behoeften, ontwikkelen wij een webshop met een webdesign dat past bij jouw bedrijf, klanten en producten.


Als webshop bouwer begrijpen wij dat een webshop naadloos moet aansluiten bij jouw bedrijfsprocessen. Daarom koppelen wij de webshop aan jouw boekhoud-, kassa-, of voorraadsysteem door middel van een software koppeling. Deze integratie bespaart jou veel tijd omdat gegevens vanuit de webshop automatisch worden verwerkt in het systeem. Zo waarborgen wij de efficiëntie en effectiviteit van onze webshops.


Een webshop moet niet alleen mooi en efficiënt zijn, maar deze moet uiteraard ook verkoop genereren. Wil jij een professionele webshop laten maken die aansluit bij de verkoopdoelstellingen van jouw bedrijf? Dat vraagt om maatwerk!


Wil jij een maatwerk webshop laten bouwen in Nijmegen die daadwerkelijk meer verkoop genereert en resultaten behaalt? Neem dan contact met ons op!


Wij werken samen met

Samenwerking sinds 2020
A score GTMetric
98% organische groei
35% meer conversies
+ lees meer
Samenwerking sinds 2024
Samenwerking sinds 2023
Samenwerking sinds 2022 + lees meer
Samenwerking sinds 2022
35% hogere sessieduur
36% organische groei
35% stijging conversiepercentage
+ lees meer
Samenwerking sinds 2021
Samenwerking sinds 2019
6000+ producten gemigreerd
36% organische groei
20% meer omzet
+ lees meer
Samenwerking sinds 2022

Een webshop laten maken in Nijmegen?

Wij hebben ervaring met het ontwikkelen van webshops voor bedrijven uit verschillende branches zoals automotive, horeca en retail. In deze branches helpen wij verschillende bedrijven uit Nijmegen met het inzetten van het online verkoopkanaal.


Naast het bouwen van maatwerk webshops bieden wij ook andere diensten aan. Zo maken wij gebruik van zoekmachine optimalisatie om jouw webshop of website hoger te laten scoren in Google. Daarnaast realiseren meer efficiëntie voor jouw bedrijf door gegevensverwerking te automatiseren met een software koppeling.


Responsief ontwerp

Wil jij een WooCommerce webshop laten maken die volledig is geoptimaliseerd voor alle typen apparaten? Onze webshops hebben standaard een responsief ontwerp. Als webshop bouwer begrijpen we hoe belangrijk het voor zowel Google als de gebruikers is dat de webshop optimaal functioneert op desktop, tablet én mobiel.


Verkoopgericht

Het doel van een webshop is uiteraard dat deze meer verkoop realiseert! Met een verkoopgericht design stimuleren wij de verkoop met een klantvriendelijk bestelproces en een gebruiksvriendelijk ontwerp. Daarnaast wordt de webshop ingericht vanuit het perspectief van de doelgroep, waardoor er meer verkopen worden gerealiseerd.


Gebruiksvriendelijk

Wil jij een professionele webshop laten maken die zowel vriendelijk in beheer is als vriendelijk in gebruik? Wij richten de achterkant van de webshop op maat in, zodat de inhoud van de webshop eenvoudig beheerd en aangepast kan worden. Daarnaast waarborgen wij het gebruiksgemak van al onze webshops, zodat jij geen verkoop misloopt door een webshop die niet optimaal functioneert.


Wat zeggen onze klanten

WooCommerce webshop laten maken in Nijmegen

Voor het ontwikkelen van onze webshops maken wij gebruik van WooCommerce, een e-commerce plugin voor WordPress. Als WooCommerce specialist bouwen wij onze webshops altijd op maat, hiervoor gebruiken wij onze eigen maatwerk modules.


Dat betekent dat wij geen standaard templates gebruiken voor onze webshops. Met standaard templates kunnen wij namelijk niet de gewenste kwaliteit leveren. Met maatwerk slagen we wel in het leveren van kwalitatief hoogwaardige webshops die veilig zijn, optimaal presteren en gebruiksvriendelijk zijn. Zo realiseren wij onder andere een gebruiksvriendelijk design, klantvriendelijk bestelproces en een actueel aanbod op jouw webshop.


Wil jij een WooCommerce webshop laten maken door de WooCommerce specialist uit Nijmegen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Wij zijn Go Online

Vanuit passie voor het vak en gedrevenheid om andere bedrijven te helpen is Go Online in 2016 opgericht door Ivo & Shiva. Inmiddels bestaat Go Online uit een hecht team van SEO/ WEB specialisten en werken we vanuit ons kantoor in de Ooij (Nijmegen) samen met bedrijven in de regio aan succesvolle SEO campagnes en maatwerk web projecten.

100+top posities behaald
5+in-house specialisten
5+jaar gemiddelde samenwerking
5/5beoordeling op Google

Zijn wij een match?

Benieuwd of wij een match zijn? Doe de test! Wij werken uitsluitend voor bedrijven met een duidelijke conversiedoel en ambitie om online te groeien. Om te achterhalen of wij een match zijn hebben we een test ontwikkeld. De test bestaat uit een aantal vragen en duurt niet langer dan een paar minuten om in te vullen. 


Heeft jullie website een duidelijk conversiedoel?
Maandelijks investeren in SEO en CRO helpt mijn bedrijf vooruit.
Wij zijn op zoek naar een bureau voor een duurzame samenwerking.
Wij zijn op zoek naar echte specialisten en niet naar een full service bureau.
Wij hechten waarde aan een pragmatische aanpak en transparantie (hands-on mentaliteit).

Ontvang het laatste nieuws van Go Online!

Wij versturen maximaal 1 keer per kwartaal een e-mail.