1
2
3

Go for customization

Wij ontwikkelen maatwerk websites op basis van WordPress. Voor webshops maken we gebruik van WooCommerce, hét grootste open source e-commerce platform van de wereld. Onze websites zijn speciaal ontworpen en ontwikkeld om unieke bedrijfsbehoeften te vervullen, met aangepaste functies, geoptimaliseerd voor Google en ingericht om meer conversies te realiseren. 

Go for traffic

SEO is voor ons de bakermat van marketing. Een website die niet geoptimaliseerd is of niet investeert in SEO, loopt flink omzet mis. Wij hebben ons als bureau volledig gespecialiseerd in SEO, omdat wij geloven in deze marketingtechniek. Wij zorgen ervoor dat jullie website aan alle technische eisen van Google voldoet, kwalitatieve content bevat en dat er aandacht wordt besteed aan een kwalitatief linkprofiel. Met als doel meer bezoekers naar jullie website te krijgen. 

Go for revenue

Een continue stroom van bezoekers creëren naar de website door middel van een kwalitatieve SEO-strategie is de start. Deze bezoekers omzetten naar klanten is het doel. In deze stap analyseren we de website en kijken we naar waar bezoekers afhaken. Conversie optimalisatie is niet zomaar een tactiek; het is een voortdurende strategie voor groei en klanttevredenheid.

Heeft jullie website een duidelijk conversiedoel?
2

Traffic

Zoekmachine optimalisatie, ook bekend als SEO, is geen luxe meer; het is een noodzakelijke strategie om de zichtbaarheid van jullie bedrijf te vergroten. Het gaat om meer dan alleen zoekwoorden; het is een uitgebreide aanpak om jullie website te optimaliseren zodat deze relevant, toegankelijk en aantrekkelijk is voor zowel zoekmachines als gebruikers.


Met de juiste SEO-strategie kan jullie website hoger scoren in zoekresultaten, wat leidt tot meer organisch verkeer, betere merkbekendheid en uiteindelijk een hogere conversie. In een wereld waarin de meeste online ervaringen beginnen met een zoekmachine, is SEO niet alleen een route naar zichtbaarheid, maar de sleutel tot digitaal succes.


Gebruikte tools

SEMrush is een uitgebreide marketingtool die enorm veel mogelijkheden heeft op het gebied van SEO. Onze SEO specialisten gebruiken het dagelijks om posities bij te houden, links te volgen, om zo de online zichtbaarheid te verbeteren


Majestic is een krachtige SEO-tool die gedetailleerde link- en domeininformatie biedt, waardoor het gemakkelijker wordt voor onze SEO specialisten om de gedegen linkprofiel analyses te maken. 


Google Search Console is een service van Google die ons helpt om de websites van onze klanten qua zichtbaarheid en prestaties in Google-zoekresultaten te monitoren en te verbeteren.


Wij zijn op zoek naar echte specialisten en niet naar een full service bureau.

Wij werken samen met

Samenwerking sinds 2020
A score GTMetric
98% organische groei
35% meer conversies
+ lees meer
Samenwerking sinds 2024
Samenwerking sinds 2023
Samenwerking sinds 2022 + lees meer
Samenwerking sinds 2022
35% hogere sessieduur
36% organische groei
35% stijging conversiepercentage
+ lees meer
Samenwerking sinds 2021
90% Site Health
15+ topposities
100% meer salarischeck aanvragen
+ lees meer
Samenwerking sinds 2019
6000+ producten gemigreerd
36% organische groei
20% meer omzet
+ lees meer
Samenwerking sinds 2022

Wat is jouw online uitdaging?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jullie bedrijf kunnen helpen om de online koploper van morgen te worden!


"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang het laatste nieuws van Go Online!

Wij versturen maximaal 1 keer per kwartaal een e-mail.