Gerealiseerde topposities

Wij doen wat we beloven. Met realistische doelen, een transparante SEO methodiek die voort komt uit kennis, nauwe samenwerking, ervaring en netwerken. Daarmee behalen we blijvende resultaten.


Klant Zoekwoord Zoekvolume p/m Resultaat in Google.nl
Nabuurs logistiek 8.100 Nr. 3 uit 25.700.000 resultaten
Go Online seo bureau 1.000 Nr. 10 uit 25.300.000 resultaten
Tankstationprijzen.nl tankstations in de buurt 65.000 Nr 3. uit 1.640.000 resultaten
Kracht Recruitment salarischeck 6.600 Nr. 5 uit 1.880.000 resultaten
EKI rubber 4.400 Nr. 3 uit 1.410.000.000 resultaten

Bovenstaande resultaten zijn gemeten op 7-11-2023. Ben jij benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.


Meetbaar resultaat met een linkbuilding bureau

Bij Go Online zijn we dagelijks bezig met linkbuilding. We analyseren voortdurend de websites van onze klanten om zo natuurlijk mogelijk de prestaties te verbeteren. We zijn altijd in ontwikkeling en investeren jaarlijks in trainingen om up-to-date te blijven van de nieuwste strategieën.


Onze benadering is gebaseerd op de fundamentele vraag: hoe kunnen we de concurrentie blijven overtreffen? Dit vormt de basis van onze methodologie.


Wij werken samen met

Samenwerking sinds 2020
A score GTMetric
98% organische groei
35% meer conversies
+ lees meer
Samenwerking sinds 2023
Samenwerking sinds 2022 + lees meer
Samenwerking sinds 2022
35% hogere sessieduur
36% organische groei
35% stijging conversiepercentage
+ lees meer
Samenwerking sinds 2021
Samenwerking sinds 2019
6000+ producten gemigreerd
36% organische groei
20% meer omzet
+ lees meer
Samenwerking sinds 2022
Samenwerking sinds 2018

Onze SEO methodiek

Stap 1: SEO strategie opstellen

Resultaten worden behaald door middel van een goed doordachte SEO strategie. Binnen deze SEO strategie bepalen we de focuszoekwoorden op basis van een zoekwoorden onderzoek. Daarnaast bepalen wij samen welke doelen behaald dienen te worden, die voortkomen uit vastgestelde KPI’s en een uitgebreide nul-meting. Bij een SEO strategie hoort uiteraard ook een planning, waarin wij een tijdspan koppelen aan de te behalen doelen.


Stap 2: Zoekwoorden onderzoek

We brengen het zoekgedrag van jouw doelgroep in kaart door middel van een zoekwoorden onderzoek.


Stap 3: Focus zoekwoorden

Samen selecteren wij de meest interessante focus zoekwoorden, die wij beoordelen op relevantie en haalbaarheid.


Stap 4: Website techniek

De techniek en prestaties van jouw website worden onder handen genomen en geoptimaliseerd.


Stap 5: SEO-vriendelijke content

We creëren kwalitatieve content, die SEO vriendelijk en doelgroepgericht is.


Stap 6: Autoriteit verhogen

We verhogen de autoriteit van jouw website door een kwalitatief backlinkprofiel te genereren met linkbuilding.


Stap 7: Posities behouden

Wij zorgen dat behaalde posities blijven behouden voor een duurzaam resultaat.


Wat zeggen onze klanten

Waarom een linkbuilding bureau inschakelen?

Het inschakelen van een linkbuilding bureau kan cruciaal zijn voor het verbeteren van de online zichtbaarheid van je bedrijf. Een bureau met expertise in linkbuilding heeft de kennis en tools om effectieve strategieën te implementeren die je website hoger in de zoekmachineresultaten kunnen plaatsen. Een bureau heeft de ervaring om kwalitatief hoogwaardige backlinks te verkrijgen die relevant zijn voor je branche. Bovendien blijven ze op de hoogte van de laatste updates in zoekalgoritmes en helpen efficiënt en effectief backlinks toe te passen zonder dat je een fout begaat.


Met hulp van een linkbuilding bureau kan jij je richten op de kernactiviteiten van je bedrijf terwijl je online aanwezigheid en verkeer verbetert. Dit zijn jouw voordelen bij het uitbesteden van off-page SEO:  • Expertise: Linkbuilding bureaus hebben uitgebreide kennis en ervaring in het creëren en implementeren van effectieve strategieën. Ze begrijpen de best practices en blijven op de hoogte van de nieuwste trends en algoritme-updates van zoekmachines.

  • Tijdbesparing: Het bouwen van kwaliteit links is een tijdrovend proces. Door dit proces uit te besteden aan een bureau, kun je waardevolle tijd besparen die je kunt besteden aan andere aspecten van je bedrijf.

  • Kwalitatieve backlinks: Een professioneel backlink bureau kan helpen bij het verkrijgen van hoogwaardige backlinks van relevante en gezaghebbende websites. Dit kan je helpen om de rangorde en de zichtbaarheid van je website in zoekmachines te verbeteren.

  • Toename in websiteverkeer: Goede backlinks kan leiden tot hogere rankings in zoekmachines, wat kan leiden tot meer verkeer naar je website.

  • Concurrentievoordeel: Een efficiënte strategie kan je een voorsprong geven op je concurrenten, waardoor je merkbekendheid en bedrijfsgroei kan toenemen.

  • Betere ROI: Hoewel linkbuilding een investering vergt, kan het potentieel hoge rendement in de vorm van verhoogd webverkeer, betere merkzichtbaarheid en uiteindelijk meer verkopen, het de moeite waard maken.


Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw website? Neem direct contact met ons op.​​


Voorstellen: Linkbuilding bureau Go Online

Als linkbuilding specialist is Go Online hét bureau voor bedrijven die een stap verder willen gaan. Wij stimuleren bedrijfsgroei door het genereren van meer leads, het verhogen van omzet en het bevorderen van efficiëntie. Onze succesvolle resultaten komen voort uit onze doelgerichte linkbuilding-strategieën. We hebben gekozen voor specialisatie boven diversiteit, waardoor Go Online een gevestigde autoriteit is in zoekmachine optimalisatie. Onze diensten omvatten ook het ontwikkelen van op maat gemaakte websites en webshops, en het integreren van software, om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf boven de concurrentie uitstijgt.


Go for
"Wij helpen bedrijven aan kwalitatieve backlinks"

Wij zijn Go Online

Vanuit passie voor het vak en gedrevenheid om andere bedrijven te helpen is Go Online in 2016 opgericht door Ivo & Shiva. Inmiddels bestaat Go Online uit een hecht team van SEO/ WEB specialisten en werken we vanuit ons kantoor in de Ooij (Nijmegen) samen met bedrijven in de regio aan succesvolle SEO campagnes en maatwerk web projecten.

100+top posities behaald
5+in-house specialisten
5+jaar gemiddelde samenwerking
5/5beoordeling op Google

Zijn wij een match?

Benieuwd of wij een match zijn? Doe de test! Wij werken uitsluitend voor bedrijven met een duidelijke conversiedoel en ambitie om online te groeien. Om te achterhalen of wij een match zijn hebben we een test ontwikkeld. De test bestaat uit een aantal vragen en duurt niet langer dan een paar minuten om in te vullen. 


Heeft jullie website een duidelijk conversiedoel?
Maandelijks investeren in SEO en CRO helpt mijn bedrijf vooruit.
Wij zijn op zoek naar een bureau voor een duurzame samenwerking.
Wij zijn op zoek naar echte specialisten en niet naar een full service bureau.
Wij hechten waarde aan een pragmatische aanpak en transparantie (hands-on mentaliteit).

Ontvang het laatste nieuws van Go Online!

Wij versturen maximaal 1 keer per kwartaal een e-mail.