Gerealiseerde topposities

Wij doen wat we beloven. Met realistische doelen, een transparante SEO methodiek die voort komt uit kennis, nauwe samenwerking, ervaring en netwerken. Daarmee behalen we blijvende resultaten.


Klant Zoekwoord Zoekvolume p/m Resultaat in Google.nl
Nabuurs logistiek 8.100 Nr. 3 uit 25.700.000 resultaten
Go Online seo bureau 1.000 Nr. 10 uit 25.300.000 resultaten
Tankstationprijzen.nl tankstations in de buurt 65.000 Nr 3. uit 1.640.000 resultaten
Kracht Recruitment salaricheck 6.600 Nr. 5 uit 1.880.000 resultaten
EKI rubber 4.400 Nr. 3 uit 1.410.000.000 resultaten

Bovenstaande resultaten zijn gemeten op 7-11-2023. Ben jij benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.


Meetbaar resultaat dankzij het uitbesteden van SEO

Wij, bij Go Online, zijn dagelijks bezig met zoekmachine optimalisatie. Elke dag analyseren we de websites van onze klanten om de prestaties vervolgens stapsgewijs te verbeteren. We zijn nooit uitgeleerd en daarom investeren we elk jaar in trainingen, zodat wij op de hoogte blijven van de nieuwste methodieken.


Onze aanpak draait om de fundamentele vraag: hoe zorgen we ervoor dat wij de concurrenten blijven overtreffen? Zo bestaat onze methodiek uit de volgende stappen.


Wij werken samen met

Samenwerking sinds 2020
A score GTMetric
98% organische groei
35% meer conversies
+ lees meer
Samenwerking sinds 2023
Samenwerking sinds 2022 + lees meer
Samenwerking sinds 2022
35% hogere sessieduur
36% organische groei
35% stijging conversiepercentage
+ lees meer
Samenwerking sinds 2021
Samenwerking sinds 2019
6000+ producten gemigreerd
36% organische groei
20% meer omzet
+ lees meer
Samenwerking sinds 2022
Samenwerking sinds 2018

Onze SEO methodiek

Stap 1: SEO strategie opstellen

Resultaten worden behaald door middel van een goed doordachte SEO strategie. Binnen deze SEO strategie bepalen we de focuszoekwoorden op basis van een zoekwoorden onderzoek. Daarnaast bepalen wij samen welke doelen behaald dienen te worden, die voortkomen uit vastgestelde KPI’s en een uitgebreide nul-meting. Bij een SEO strategie hoort uiteraard ook een planning, waarin wij een tijdspan koppelen aan de te behalen doelen.


Stap 2: Zoekwoorden onderzoek

We brengen het zoekgedrag van jouw doelgroep in kaart door middel van een zoekwoorden onderzoek.


Stap 3: Focus zoekwoorden

Samen selecteren wij de meest interessante focus zoekwoorden, die wij beoordelen op relevantie en haalbaarheid.


Stap 4: Website techniek

De techniek en prestaties van jouw website worden onder handen genomen en geoptimaliseerd.


Stap 5: SEO-vriendelijke content

We creëren kwalitatieve content, die SEO vriendelijk en doelgroepgericht is.


Stap 6: Autoriteit verhogen

We verhogen de autoriteit van jouw website door een kwalitatief backlinkprofiel te genereren met linkbuilding.


Stap 7: Posities behouden

Wij zorgen dat behaalde posities blijven behouden voor een duurzaam resultaat.


Wat zeggen onze klanten

Waarom SEO uitbesteden aan een bureau?

Zoekmachine optimalisatie is geen rocket science, maar er zijn wel een aantal haken en ogen. Het is ook een lang proces, dus als er iets fout gaat kan dat ook lange termijn gevolgen hebben voor je website en bedrijf. Dit is waarom het uitbesteden van SEO uiteindelijk de beste keuze is:  • Expertise: SEO is een complex en steeds evoluerend vakgebied dat een grondige kennis van verschillende technieken vereist. Door Search Engine Optimization uit te besteden aan experts, kun je profiteren van hun kennis en ervaring om je website te optimaliseren en te verbeteren.

  • Tijdbesparing: Search Engine Optimization is een tijdrovend proces dat constante monitoring en aanpassing vereist. Door het uit te besteden, kun je waardevolle tijd vrijmaken die je kunt besteden aan andere aspecten van je bedrijf.

  • Resultaten: Professionele SEO-dienstverleners hebben de tools en technieken om de prestaties van je website te analyseren en te verbeteren. Ze kunnen effectieve strategieën implementeren die kunnen leiden tot betere ranking in zoekmachines en meer verkeer naar je website.

  • Kosten-effectief: Hoewel er kosten zijn verbonden aan het uitbesteden van Search Engine Optimization, kunnen deze op de lange termijn opwegen tegen de voordelen. Een betere SEO kan leiden tot meer organisch verkeer en potentieel meer klanten en omzet.

  • Up-to-date met de laatste trends: SEO-trends en -algoritmen veranderen voortdurend. SEO-professionals blijven op de hoogte van deze wijzigingen en kunnen je SEO-strategie dienovereenkomstig aanpassen.

  • Voorkomen van fouten: Onjuist uitgevoerde Search Engine Optimization kan leiden tot problemen zoals een daling in zoekmachine rankings of zelfs een penalty van zoekmachines. Een professionele SEO-service kan je helpen dergelijke fouten te vermijden.


Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw website? Neem direct contact met ons op.


Voorstellen: SEO bureau Go Online

Wij zijn Go Online, hét SEO bureau voor bedrijven die willen groeien. Go Online helpt bedrijven bij het realiseren van meer leads, meer omzet en meer efficiëntie. Zo behalen wij resultaten door het toepassen van een resultaatgerichte SEO-methodiek. Wij geloven in specialisme, daarom heeft Go Online geen divers dienstenaanbod, maar zijn we gegroeid tot autoriteit in zoekmachine optimalisatie. Gecombineerd met het ontwikkelen van maatwerk websites & webshops en software koppelingen helpen wij jouw bedrijf écht groeien.


Go for

Wij zijn Go Online

Vanuit passie voor het vak en gedrevenheid om andere bedrijven te helpen is Go Online in 2016 opgericht door Ivo & Shiva. Inmiddels bestaat Go Online uit een hecht team van SEO/ WEB specialisten en werken we vanuit ons kantoor in de Ooij (Nijmegen) samen met bedrijven in de regio aan succesvolle SEO campagnes en maatwerk web projecten.

100+top posities behaald
5+in-house specialisten
5+jaar gemiddelde samenwerking
5/5beoordeling op Google

Zijn wij een match?

Benieuwd of wij een match zijn? Doe de test! Wij werken uitsluitend voor bedrijven met een duidelijke conversiedoel en ambitie om online te groeien. Om te achterhalen of wij een match zijn hebben we een test ontwikkeld. De test bestaat uit een aantal vragen en duurt niet langer dan een paar minuten om in te vullen. 


Heeft jullie website een duidelijk conversiedoel?
Maandelijks investeren in SEO en CRO helpt mijn bedrijf vooruit.
Wij zijn op zoek naar een bureau voor een duurzame samenwerking.
Wij zijn op zoek naar echte specialisten en niet naar een full service bureau.
Wij hechten waarde aan een pragmatische aanpak en transparantie (hands-on mentaliteit).

Ontvang het laatste nieuws van Go Online!

Wij versturen maximaal 1 keer per kwartaal een e-mail.